Welkom!
Drs. Maja Jeffkins heet je van harte welkom op haar site!

Al ruim 25 jaar geeft drs. Maja Jeffkins met veel enthousiasme cursussen ‘Positieve & Praktische Psychologie voor Vrouwen’ door heel Nederland!
In september start een nieuwe verdiepingscursus met veel achtergrondinformatie!
Klik hier voor de nieuwe folder!

Elke vrouw die interesse heeft in psychologie en zich regelmatig afvraagt waarom mensen doen zoals zij doen in verschillende situaties is van harte welkom om deel te nemen!

Ook werkt Maja als life coach vanuit haar privépraktijk en in het bedrijfsleven als mediator. Bovendien verzorgt zij cursussen psychologie op maat voor bedrijven en scholen.


Cursussen
In september starten nieuwe cursussen! Je kunt hier klikken voor meer informatie over de cursus en om de nieuwe folder in te zien.
Plaatsen & data
Klik hier voor meer informatie over de plaatsen & data en om je aan te melden om deel te nemen aan een cursus. Als je je hebt aangemeld ontvang je binnen vijf werkdagen per post een bevestigingsbrief.
Contact
Je kunt ons ook altijd op werkdagen geheel vrijblijvend bellen! Ons telefoonnummer is: 010-2344554. Mijn assistente geeft je graag extra informatie of je kunt je ook bij haar telefonisch aanmelden.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief!