Life Coach, persoonlijke ontwikkeling

Life Coach

Graag nodig ik je uit om bij mij langs te komen in mijn privé-praktijk voor een coachingsgesprek!

Iedereen maakt het weleens mee in zijn leven: het gaat eigenlijk best wel goed, maar... er is iets waar je toch mee zit. Je zou bepaalde dingen anders willen, maar je weet niet precies hoe. In dat geval ben je bij mij in de praktijk welkom voor een coachingsgesprek! De gesprekken die ik geef, zijn altijd inzichtgevend, opbouwend en zeer positief!


Drs. Maja Jeffkins werkt al ruim vijfentwintig jaar als life coach vanuit haar
privé-praktijk in Vlaardingen.

Persoonlijke ontwikkeling

"Het gaat goed met mij, maar..."

Als je jezelf in deze zin kunt herkennen, dan ben je van harte welkom om langs te komen voor een coachingsgesprek! Een gesprek draagt bij aan je persoonlijke ontwikkeling en geeft nieuwe inzichten.

Het is géén therapie. De consulten zijn bedoeld voor iedereen die graag een gesprek zou willen hebben met een onafhankelijk deskundige, maar niet de behoefte heeft om naar een psycholoog te gaan omdat het in vele opzichten verder goed gaat in hun leven.
life coach, persoonlijke ontwikkeling
Een geprek met een life coach is een kado aan jezelf!

Welke onderwerpen komen o.a. aan de orde tijdens de coachingsgesprekken?

Allerlei vragen op het gebied van relaties. Het kan gaan om een liefdesrelatie, kinderen, familieleden, schoonfamilie, vrienden of collega’s op het werk. Vraagstukken op het gebied van werk, of het vinden van een nieuwe baan die meer overeenkomt met je
passie in het leven. Het bespreken en eventueel oefenen van moeilijke gesprekken. Dit kan zijn voor een sollicitatie, een gesprek met een familielid of een ander moeilijk gesprek. Steun bij het vinden van een liefdevolle partner die bij je past.
Ook zijn er gesprekken mogelijk met personen die een leidinggevende functie hebben of een bedrijf leiden. Door middel van een coachingsgesprek wordt dan feedback verkregen van iemand die objectief tegen een bepaalde situatie aankijkt.

Wat zijn de voordelen van gesprekken met een life coach?

In alle rust kijken wij samen naar de situatie waar je graag verandering in zou willen brengen. Vaak zijn enkele coachingsgesprekken voldoende om je in alle opzichten prettiger te voelen.
Je krijgt praktische tips en handvatten die je direct kunt toepassen. Je ontdekt je eigen mogelijkheden en kwaliteiten waardoor je in je kracht komt. Meestal zijn twee tot drie consulten voldoende
om je op weg te helpen. De gesprekken dragen altijd bij aan je persoonlijke ontwikkeling. De gesprekken zijn altijd opbouwend en toekomstgericht.


Iedereen die komt voor een consult gaat met meer energie en een positief gevoel naar huis!

Tijden en vergoeding

Gedurende de week, ook ‘s avonds en op zaterdag, is het mogelijk een afspraak te maken. De vergoeding van een consult is € 105,- en duurt in totaal ongeveer vijf kwartier. Aarzel niet om contact op te nemen via het contactformulier op de site of bel ons gerust voor meer informatie op: 010-2344554.

life Coach, persoonlijke ontwikkeling