Drs. Maja Jeffkins

Drs. Maja Jeffkins is in Australië geboren, maar woont en werkt al jaren in Nederland. Maja is afgestudeerd aan de Faculteit der Sociale Wetenschappen van de Rijksuniversiteit in Leiden. Tevens volgde zij diverse management- en communicatieopleidingen. Bovendien heeft zij in Oxford meerdere trainingen gevolgd bij Deepak Chopra.

ReWin, haar instituut voor persoonlijke groei en succes, startte zij in 1995. Sindsdien verzorgt Maja door heel Nederland cursussen ‘Praktische Psychologie voor Vrouwen.

Verscheidene landelijke en regionale dagbladen en magazines hebben aandacht aan haar werk besteed.

ReWin

“To have JOY one must share it.” (Lord Byron)

De werkwijze van Maja is een combinatie van wetenschappelijke kennis, aangevuld met het inzicht dat het in ons leven uiteindelijk gaat om het leren omgaan met onze levenslessen en om een bewuste keuze voor liefde.

Maja: “Ik geloof in een rimpeleffect in het leven en dat een ogenschijnlijk kleine geste naar een ander, vanuit het hart geschonken, oneindig veel kan betekenen in deze wereld. 

Overzicht boeken

Let’s make it a brighter world!

Dit mooie cadeauboekje over “Positieve Praktische Psychologie voor Vrouwen” geeft in het kort inzichten, tips, overdenkingen en handreikingen vanuit de psychologie om te komen tot méér innerlijke rust en vertrouwen in het leven.

Het is niet alleen een mooi cadeau om aan jezelf te geven, maar ook zeker een waardevol geschenk!

Keys to Happiness

Dit cadeauboekje staat boordevol Gouden Tips om gelukkiger en met meer zelfvertrouwen en innerlijke rust in het leven te staan. Laat je verrassen door deze Gouden Tips!

Maak werk van de Liefde

In dit vierde boekje van haar reeks “Praktische psychologie voor vrouwen” bespreekt Maja Jeffkins de volgende specifieke levensvraag: Hoe maak je de weg vrij om een geliefde te ontmoeten bij wie je bewust een zielscontact ervaart?
In de voor haar zo kenmerkende positieve en aansprekende schrijftrant geeft Maja niet alleen praktische tips om een zielspartner te ontmoeten, maar ook allerlei aanbevelingen om je hart te openen voor het vinden van een diepere beleving van liefde in een intieme relatie.

Nu Doen!

In 52 praktische hoofdstukken maakt Maja inzichten uit de psychologie dagelijks toepasbaar. Het is een praktisch boek dat je iedere dag even kunt openslaan om een onderwerp te vinden waarmee je direct aan de slag kunt.
Je weet het wel! Maar nu ga je het ook doen!

Vrouwelijke Vragen

Maja Jeffkins gaat in dit derde boekje uit haar reeks “Praktische psychologie voor vrouwen” in op allerlei levensvragen die met name vrouwen bezighouden. Keuzes maken, loslaten, acceptatie, grenzen aangeven, moeilijkheden in liefdesrelaties, problemen op het werk, moeder/dochterrelaties, stress en nog veel meer onderwerpen worden op een positieve wijze besproken.

Werken aan liefdevolle relaties (uitverkocht)

In “Werken aan liefdevolle relaties” gaat de schrijfster drs. Maja Jeffkins niet alleen in op de verschillen in communicatie en belevingswereld tussen mannen en vrouwen, maar geeft zij ook allerlei praktische adviezen en handreikingen om relaties op een prettige manier te kunnen verrijken en verdiepen.

Letting Go

Every day, women face emotional dilemmas making the right choices, setting boundaries, standing up for ourselves. We’re so used to helping others that we often put everyone else first. On top of that, we have to juggle relationships, families and work. Where has all the pleasure gone? How can you decide what’s best for you?

Choosing to grow

Are you feeling stuck in your relationships? Irritated by your partner? Frustrated with your children? Given the choice, wouldn’t you rather enjoy healthy loving relationships? Well, the good news is you DO have a choice, and it’s easier than you think!