Drs. Maja Jeffkins

Drs. Maja Jeffkins is in Australië geboren, maar woont en werkt al jaren in Nederland. Maja is afgestudeerd aan de Faculteit der Sociale Wetenschappen van de Rijksuniversiteit in Leiden. Tevens volgde zij diverse management- en communicatieopleidingen. Bovendien heeft zij in Oxford meerdere trainingen gevolgd bij Deepak Chopra.

ReWin, haar instituut voor persoonlijke groei en succes, startte zij in 1995. Sindsdien verzorgt Maja door heel Nederland cursussen 'Praktische Psychologie voor Vrouwen' en werkt zij vanuit haar privépraktijk als life coach.

Verscheidene landelijke en regionale dagbladen en magazines hebben aandacht aan haar werk besteed.

Ook heeft Maja inmiddels tien boeken gepubliceerd, deze zijn te vinden in de webshop.

Het Bedrijfsleven

In het bedrijfsleven werkt Maja op basis van ‘no cure no pay’ als mediator. Op een positieve en ontspannen manier lost zij miscommunicatie en spanningen op waardoor de werksfeer binnen afzienbare tijd zeer prettig en productief wordt! Bel geheel vrijblijvend voor meer informatie of om een afspraak te maken: 010-2344554 of zend ons een e-mail via het contactformulier.ReWin
"To have JOY one must share it." (Lord Byron)

De werkwijze van Maja is een combinatie van wetenschappelijke kennis, aangevuld met het inzicht dat het in ons leven uiteindelijk gaat om het leren omgaan met onze levenslessen en om een bewuste keuze voor liefde.

Maja: "Ik geloof in een rimpeleffect in het leven en dat een ogenschijnlijk kleine geste naar een ander, vanuit het hart geschonken, oneindig veel kan betekenen in deze wereld. 

Laatste Nieuws
Maja op Facebook
Maja is ook te vinden op Facebook! Like de pagina en ontvang zo de mooiste spreuken op je Facebook-tijdlijn.

Facebook Maja Jeffkins